Деко Рент - оренда весільного декору в один клік

Кришталевий посуд в оренду

17.02.2021

Кришталевий посуд в оренду

 

Кришталь випромінює особливу магію… Ми потурбувалися про те, щоб наші клієнти мали можливість взяти в оренду кришталевий посуд. В нашому каталозі вже з’явилися бокали для червоного вина та склянки, все з кришталевого скла. А тому ваші події з нашим посудом в оренду стануть ще більш захопливими та святковими. Також у нас можна підібрати різні варіанти і взагалі взяти в прокат різноманітний декор, меблі та інші речі для вдалого свята.

Брати в оренду дуже вигідно, оскільки ціна буде значно дешевшою, ніж в разі купівлі. Все є в потрібній кількості, якщо звичайно бажана вами позиція не зайнята, тому подбайте про те, щоб все забронювати заздалегідь. Якщо ви знаходитеся в іншому місті чи навіть області, це не є проблемою, ми все запакуємо та відправимо надійною поштою, ви проведете свій івент і повернете нам декор.

Якщо ви любите різні святкування з нашим посудом, текстилем та декором, вони завжди будуть різними, оскільки у нас великий асортимент, ви не перестанете дивувати ваших гостей.

Будь яке свято, чи то весілля, чи ваш День народження, завжди будуть неперевершені, вишукані, позитивні та залишать приємні спогади для вас та ваших близьких. Нам буде дуже приємно стати частиною вашого свята.

 

Кришталевий посуд у Львові на весілля

Прокат кришталевого посуду

Кришталевий посуд

кришталева посуда оренда

Оренда посуду Львів

 

 

Перейти в каталог, тисни тут

 

Поділіться у соц мережах
Поділитися :

Контакти

Львів, вул Затишна 5
Склад працює по домовленості з 10-17:00

0978146904

weddecor@ukr.net

На верх