Деко Рент - оренда весільного декору в один клік

Оренда Ваз

07.04.2020

Оренда Ваз

Пропонуємо великий вибір скляних ваз в оренду, є широкий асортимент різних розмірів та форм від найпопулярніших ваз мартінок в прокат до ексклюзивних, унікальних квіткових ваз.  Крім прозорого скла ми маємо широкий вибір металевих підставок, ваз-підсвічників для оформлення гостьових столів та інших локацій.

Найчастіше наші прокатні вази беруть люди, які вирішили готуватися самостійно до святкування тої чи іншої події. Як правило, це самостійна підготовка до весілля, вечірки, дня народження, Христин. Популярністю користуються не тільки вази мартінки, але вази циліндричної форми для свічок, вони є різних висот та діаметрів, від найнижчих, вузьких до високих, широких. Також полюбляють кришталеві низькі та середньої висоти вази. Для масштабних проектів, великих залів беруть високі класичні вази, щоб об’ємні  композиції виглядали найкраще. До речі, до ваз беруть дзеркальні підставки, та різної висоти одинарні підсвічники.

Ваза мартінка

Ваза мартінка оренда

Циліндричні вази для квітів та свічок

вази циліндри для свічок оренда

вази циліндри для квітів та свічок оренда львів

Кришталеві вази низькі та середньої висоти

низькі вази оренда

кришталеві вази оренда

низькі вази на весілля

кришталеві вази Львів

Оренда ваз Львів

Високі вази

високі вази Львів

вази оформлення

високі вази оформлення

Стійки, підсвічники

металева ваза Львів

срібні підставки оформлення

ваза на весілля

Декоративні вази

декоративні вази на весілля

Вази для церемонії

прокат ваз

великі вази оренда

весільна ваза оформлення

ваза оренда

ваза оренда Львів

Каталог ваз, тисни сюди

Нам приємно повідомити, що в нас є система лояльності для наших постійних клієнтів флористів та декораторів, а тому якщо ви ще не наш партнер, настав час дізнатися про особливі умови роботи на постійній основі з нами .  Також ми робимо відправки новою поштою.

Наші вази складені в спеціальні коробки, що полегшує їх перевезення, завжди чисті та цілі. А тому ви не тільки заощадите значну суму коштів на оформлення, але і отримаєте якісний продукт.

 

Поділіться у соц мережах
Поділитися :

Контакти

Львів, вул Затишна 5
Склад працює по домовленості з 10-17:00

0978146904

weddecor@ukr.net

На верх