Деко Рент - оренда весільного декору в один клік

Оренда декору і посуду у Львові

14.11.2019

Оренда декору і посуду у Львові

У вас почалася самостійна підготовка до весілля, дня народження або корпоративну? Наш сайт спрямований вам допомогти у цьому відповідальному та складному процесі. У нас на складах доступний різного роду декор в оренду, а також безліч різного посуду. Обирайте та замовляйте декор через сайт, та забирайте орендований декор та посуд у Львові. Весь декор, що в прокаті, в належному стані, чистий та цілий.

Як працює прокат у Львові? Знаходите і обираєте позицію, що вам підходить. Обрана позиція попадає в корзину, в якій при потребі ви можете відкоректувати замовлення. Після оформлення замовлення представник нашої компанії зв’яжиться з вами, якщо у вас є запитання по обраному посуду чи декору, дасть повну відповідь та підтвердить ваше замовлення. Після бронювання декору або посуду він  буде чекати вас на пункті видачі.   

Ми приділяємо особливу увагу стану декору та посуду, а тому не сумнівайтеся, що декор буде в належному стані, чистим та цілим . А також ми піклуємося, щоб декор відповідав потребам наших клієнтів, був сучасним та стильним і максимально підходив до святкування, яке планується вами. Ми постійно поповнюємо нашу базу прокатних позицій, це стосується і декорів, і посуду.

А також ми маємо багато ексклюзивного посуду та декору. А тому будьте впевнені в тому, що ваш захід буде неповторним і унікальним. Крім вище сказаного в нас є послуга доставки, а також монтажу великогабаритного декору .

Для колег та партнерів в нас діє система лояльності, ми прагнемо розвивати наш ринок, а тому авторизуйтеся і користуйтеся перевагами роботи з нами.

Оренда декору та посуду у Львові - це легко та просто з нами!

Сцени та подіуми з монтажем 

Подіуми та сцент в оренду з монтажем у Львові

Конструкції та декори 

Конструкції на весілляДекорації на свята 

Декорації в орендуОренда меблів на весілля

Оренда столів Львів

Фтозони в оренду монтаж та доставка

оренда фотозони ЛьвівБокали, кольорові келихи в прокат у Львові

Оренда бокалів у Львовікольоровий посуд в орендуОренда келихів Львів

Кільця для серветок 

кільця для серветок оренда Львів

Прибори 

оренда приборів ЛьвівПрокат посуду

оренда посуду у Львові

посуд в оренду

посуд в оренду

посуд в прокат

Поділіться у соц мережах
Поділитися :

Контакти

Львів, вул Затишна 5
Склад працює по домовленості з 10-17:00

0978146904

weddecor@ukr.net

На верх