Деко Рент - оренда весільного декору в один клік

Оренда пледів та парасоль

10.01.2023

Оренда пледів та парасоль

Плед в оренду - невід’ємна частина вечірки на свіжому повітрі. З настанням вечірньої прохолоди гості оцінять вашу турботу про них. Дана послуга в наші дні дуже популярна, створює додатковий затишок та комфорт для ваших гостей. Вони дуже теплі, гарні та м’які. Ми надаємо пледи за найнижчою ціною. В нас можна вибрати шерстяні та флісові пледи різних кольорів.

плед на весілля

Найчастіше пледи замовляють для заміських святкувань, весіль, вечірок, проведення фуршетів в шатрах або інших подібних локаціях. Пледи також беруть не тільки для створення комфорту для гостей, але і дуже часто для фотосесій на природі або в фотостудіях.

фотосесія з пледів

Якщо погода дощова, то невід’ємною частину в організації комфорту гостей зіграють парасолі, які теж можна взяти у нас в оренду. Найпопулярніші будуть прозорі з чорними або білими ручками. Фотосесії з використанням парасоль - теж цікаво, і не тільки в дощову погоду.

корзини для парасоль та пледів в оренду

парасолі в оренду

Замовивши послугу з прокату парасоль та пледів, ваші гості не намокнуть та не замерзнуть, а вас це покаже як гостинних господарів.

Перейти в каталог та обрати пледи та парасолі

 

Поділіться у соц мережах
Поділитися :

Контакти

Львів, вул Затишна 5
Склад працює по домовленості з 10-17:00

0978146904

weddecor@ukr.net

На верх