Деко Рент - оренда весільного декору в один клік

Оренда посуду Львів для івентів

11.12.2019

 

Оренда посуду Львів для івентів

Оренда посуду у Львові. У нас можна взяти гарний посуд для проведення різних подій. Наша компанія має кольоровий посуд, преміум посуд для сервіровки столів, а також звичайне прозоре скло у вигляді бокалів для вина, шампанського тощо.

Якщо ви плануєте захід на виїзді або в орендованому приміщенні, вам може знадобитися стандартний прозорий посуд у вигляді склянок для води, чарки або шоти для горілки,  келихи для червоного або білого вина, для шампанського, склянки для віскі, мартінки, конячки тощо.

 

Якщо ваш захід особливий, день народження, весільна забава, визначна подія, корпоративне свято на роботі, ми можемо вам запропонувати щось ексклюзивне. Ваш гість оцінить вашу турботу про нього, і буде відчувати себе особливим, для цього у нас є підтарільники, бокали преміум класу,  кольоровий  посуд, склянки для води, бокали для вина та шампанського, кільця для серветок, золоті прибори з білими або чорними ручками, золоті прибори.

Необхідний посуд можна замовити в прокат через онлайн замовлення у відповідному розділі на сайті, мінімальні терміни для оренди - одна доба. Або дати запит на потрібний посуд в телефонному режимі і ми в найкоротші терміни знайдемо необхідні позиції для Вас.

 

Посуд повертається чистим, у тарі та упакуванні, в якому надавався.

 

Ми можемо доставити необхідний посуд на потрібну адресу за ваш рахунок, або ви можете приїхати на склад і забрати його самостійно

Оренда прозорого посуду 

Оренда бокалів Львів

Прокат посуду Львів

Сервіровка столів Сервіровка столів

Посуд в оренду Львів

оренда столових приборів

прокат столових приборів

прокат  оренда посуду Львів

Поділіться у соц мережах
Поділитися :

Контакти

Львів, вул Затишна 5
Склад працює по домовленості з 10-17:00

0978146904

weddecor@ukr.net

На верх