Деко Рент - оренда весільного декору в один клік

Оренда приборів Львів

Нам, друзі, дуже пощастило, бо сьогодні в нас ринок оренди дуже стрімко розвивається і тепер у нас можна взяти в прокат не тільки різні підтарільники - прозорі, кольорові, прозорі бокали з золотим ободком, кольорові,  а відтепер і кільця для салфеток, ну і звичайно прибори для сервіровки столів.

Сервіровка столів

Сервіровка столів на день народження, оформленя дня народження

Сервіровка столів на весілля

оформлення корпоротиву

 

Наші прибори урізноманітнять вашу буденність і створять гарний настрій, бо не тільки їжею єдиною, а впершу чергу атмосферою, яка і створюється різними дрібничками, приборами, гарним посудом, кільцями, гарним текстилем на столах, пишними сучасними композиціями і різноманітним декором. Таке свято точно запам’ятають всі, а вашу увагу до гостя оцінить кожен з ваших гостей.

Прибори для сервіровки

Білі ручки на приборах золотого кольору прокат Львів

Прибори в оренду

 

Презентуємо наші прибори золотого кольору з білими та чорними ручками. В нас можна взяти на ваше святкування золоті виделки з чорними ручками, золоті ложки з чорними ручками, золоті ножі з чорними ручками, а також золоті виделки з білими ручками, золоті ложки з білими ручками, золоті ножі з білими ручками.

Золоті прибори

Золоті прибори оренда Львів

золоті прибори оренда у Львові

Золоті прибори з білими ручками

Золоті прибори з білими ручками оренда

Золоті прибори оренда Львів

золоті прибори оренда

Золоті прибори з чорними ручками

Золото чорні прибори оренда

Прибори воренду у Львові

золоті прибори в оренду Львів

 

Ну і звичайно не забуваємо, що до наших приборів ви можете підібрати відповідні бокали, підтарільники, кільця для салфеток, текстиль для оформлення і різноманітний декор. Все знаходиться в нашому каталозі обирай та користуйся.

 

 

Поділіться у соц мережах
Поділитися :

Контакти

Львів, вул Затишна 5
Склад працює по домовленості з 10-17:00

0978146904

weddecor@ukr.net

На верх