Деко Рент - оренда весільного декору в один клік

Оренда ретро гірлянд з лампочками

02.04.2020

Оренда ретро гірлянд з лампочками

Плануєте святкову подію? У вас весілля, день народження або вечірка з друзями? Тоді настав час планування емоційної частини, а декор, це саме те, що створить святковий настрій та позитивні враження. Оренда ретро гірлянд у Львові для оформлення залу, вулиці або шатра. Гірлянди з лампочок бувають на білому та чорному дроті, в нас вони по 10 м. Лампочки бувають на ці гірлянди Лед, Едісона, накалювання та філаментні з теплим або холодним світлом. 

Ретро гірлянда на білому та чорному дроті

ретро гірлянда оренда

ретро гірлянда на чорному дроті

гірлянда з лампочок

Ретро гірлянди, ще частенько називають гірлянда з лампочок або мексиканська гірлянда, лед гірлянда. Як ви її не називайте, це гірлянда, на якій знаходяться лампочки, які створюють гарну святкову атмосферу, вони обов’язково мають світитися. Такі гірлянди вішають на стелю і чим більше таких гірлянд, тим цікавіше буде вигляд, їх часто вішають рядами, але якщо є можливість в залі, який має форму кола (як цирк) вони можуть вішатися від центра, створюючи візуально ніби порізану піцу. На вулиці їх можуть вішати на сусідні дерева або споруди. Якщо це просто відкритий майданчик, ставляться стовпчики і вже на них чіпляються гірлянди.

Оформлення стелі гірляндами

оренда гірлянд з лампочок

оренда гірлянд Львів

оренда гірлянд

 

Також гірлянди часто вішають на фотозони, задники, на кенді бар або стінку за молодими. В нас також є гірлянда шторка, яка для цих задач підходить найкраще, це один вертикальний дріт, з якого з однаковим кроком спускаються дроти на різній висоті, а в кінці розташований патрон з лампочкою.

Оформлення вулиці та шатра гірляндами

гірлянда в шатро

лед гірлянда оренда

Свого часу ми використовували лампочки накалювання, а всі гірлянди були оснащені дімером, пристроєм, який регулює силу струму. За допомогою нього лампочки могли світитися різною силою, а найголовніше, що було видно спіраль, що створювала дуже крутий ефект. Тепер ми зупинилися на філаментних лампочках, вони бувають різних форм і дуже подібні до лампочок Едісона . Для зручного підключення наші гірлянди мають 4 м дріт від першого патрону.

Ретро гірлянда шторка довжиною  2 та 5 м

гірлянда шторка

гірлянда на стіну за молодими

гірлянда на фотозону

гірлянди на фотостіну

Взяти ретро гірлянди в оренду можна за цим посиланням, тисни сюди

 

Поділіться у соц мережах
Поділитися :

Контакти

Львів, вул Затишна 5
Склад працює по домовленості з 10-17:00

0978146904

weddecor@ukr.net

На верх